Volkswagen er danskernes foretrukne bil

Det tyske bilmærke Volkswagen er med stor afstand danskernes foretrukne, når det gælder antallet af nyregistrerede personbiler.

Tyske Volkswagen er den bilproducent i verden, der bruger flest penge på forskning og udvikling. Og det kan godt betale sig – både i Danmark og resten af verden.

Det tyske bilmærke, der blev grundlagt i 1936, har nemlig tre biler på top 10-listen over de bedst sælgende biler nogensinde. Det drejer sig om Volkswagens modeller Golf, Beetle og Passat, som også er velkendte modeller på de danske gader og veje.

Faktisk er danskerne vilde med de tyske biler. I løbet af det første halvår af 2018  er der nemlig blevet registreret 16.929 nye Volkswagen-biler, hvilket med afstand er det højeste antal. Peugeot er det bilmærke, der nærmer sig Volkswagen bedst med 12.242 nyregistreringer i samme periode, viser de seneste tal fra De Danske Bilimportører.

På den måde er Volkswagen meget mere end det tyske folks folkebil. Faktisk er det hele verdens befolknings folkebiler, for i 2016 overhalede Volkswagen Toyota som verdens største bilproducent.

Selvom Volkswagens biler på ingen måde er de dyreste at anskaffe sig, så kan nogle af deres modeller være en bekostelig omgang at købe.

Vil du alligevel gerne kunne køre rundt i en lækker og ny Volkswagen, kan en lukrativ leasingaftale måske være din vej til en lækker tysk kvalitetsbil.

Vil du vide mere, kan du med fordel se nærmere på Forza Leasings udvalg, hvor du med garanti kan finde en passende bil til dine behov.

Du kan se mere om VW Volkswagen leasing her.