Køb det bedste hundefoder hos Hornsyld Købmandsgaard

Som hundeejer ved du, at valget af det rette hundefoder betyder alt for din hunds sundhed og trivsel. Hos Hornsyld Købmandsgaard finder du et bredt udvalg af hundefoder i høj kvalitet, som passer til både hvalpe og voksne hunde samt forskellige racer.

Hundefoder til hvalpe og voksne hunde

Det er vigtigt at finde det rigtige foder, der passer til din hunds alder og størrelse. Hos Hornsyld Købmandsgaard har de nøje udvalgt hundefoderet i deres sortiment, så det opfylder alle din hunds ernæringsmæssige behov, uanset om den er en aktiv hvalp eller en rolig voksen eller måske en senior hund. Når det kommer til at bestemme, hvornår du skal skifte fra hvalpefoder til voksenfoder, kan det variere fra hund til hund og er også afhængigt af racen. Hos Hornsyld Købmandsgaard er deres dygtige team altid parate til at rådgive dig. Som tommelfingerregel kan mindre hunderacer skifte til voksenfoder efter 9-12 måneder, mens større racer bør vente til 12-18 måneder.

Proteinholdigt hundefoder

Hornsyld Købmandsgaards hundefoder er fremstillet med højt indhold af kød, fisk og protein, hvilket hjælper dig med at støtte din hunds sundhed. Protein er ekstra vigtigt for hvalpe i voksealderen, da det giver dem essentielle aminosyrer, der bidrager til en sund og stærk udvikling. Hundefoderets proteiner kommer primært fra æg, hvilket hjælper på fordøjelsen, og hundefoderet er uden ingredienser såsom hvede, hvedegluten, okseprotein, svineprotein eller farvestoffer, som potentielt kan fremkalde allergi hos din hund.

Hundefoder udviklet i samarbejde med ernæringseksperter

Hornsyld Købmandsgaards hundefoder er skabt i tæt samarbejde med danske dyrlæger og ernæringseksperter, så du er garanteret, at produkterne opfylder de højeste standarder og din hunds behov. Uanset om din hund er en sød lille race eller en flot, stor race, finder du sække i forskellige størrelser fra 5 kg op til 15 kg i Hornsyld Købmandsgaards sortiment, så du kan prøve det af først og sikre, at din hund elsker det, før du køber mere.

Forkæl din hund med premium hundefoder fra Hornsyld Købmandsgaard, og se glæden, den får ud af hver eneste bid.