Vil du blive stærkere i sprog – Tag et kursus

Hvis du til hverdag befinder sig inde i centrum af København eller ude omkring København S, støder du ofte ind i svenskere. Mange svenskere arbejder i København, og ligeledes arbejder mange danskere i Malmö. Det er for mange vanskeligt at forstå svensk, selv om det svenske sprog egentlig ligger det danske ret nært, og det kan derfor nogle gange være svært at føre en sammenhængende samtale.

Hvis du er en af dem, der er træt af, at du ikke formår at kommunikere særlig godt med nabolandene, er det muligt for dig at komme dette problem til livs. Hvis du fx gerne vil få en bedre forståelse for svensk og måske endda lære at snakke det, er det muligt at tage et svensk kursus for begyndere og øvede hos diverse virksomheder. Hos Virksomhedsskolen tilbydes der effektive kurser. Kurserne henvender sig til alle, og du vil altså igennem disse lære at tale og forstå svensk, og der arbejdes også hen i mod, at du får en bedre sproglig selvtillid. Instruktørerne, der er tilknyttet kurserne, og som skal undervise, har en akademisk sproglig uddannelse samt voksenpædagogisk undervisning bag sig, hvilket gør, at forløbet foregår yderst professionelt og effektivt.

Hvis du hverken befinder dig i København eller Malmö, kan det stadig sagtens betale sig at have en forståelse og vis kunnen i forskellige sprog, for at kunne fungere og yde optimalt i mange jobs.