Vælg den kristne efterskole Hestlund

Hestlund Efterskole er en kristen efterskole i hjertet af Jylland, der har fokus på fællesskabet. De kristne værdier afspejler sig i respekten for hinanden. 

Hestlund er en efterskole, der er placeret i Bording i Midtjylland. Skolen tilbyder forskellige linjefag, som den enkelte elev kan vælge mellem når han/hun begynder på efterskolen. Der er mulighed for at definere sit eget efterskoleophold og fokusere på det, man er god til eller ønsker at lære. Eleverne kan vælge mellem linjerne;

  • Musik & Performance
  • Kunst & Design
  • Idræt & Adventure
  • Gastronomi & Ernæring
  • Fodbold

Eleverne får meget ansvar og bliver altid taget seriøst både i timerne og i fritiden. Respekten for hinanden er i stor fokus, da hverdagen er bygget op omkring de kristne værdier. Kristendommen bliver elevernes GPS for at finde rundt og befærde sig i hverdagen – Uden at det behøver at tage overhånd.

I hverdagen betyder det, at efterskolen er en kristen efterskole, at eleverne skal snakke pænt til hinanden, at alle skal have det godt og føle sig som en del af et fællesskab. Eleverne behøver ikke være kristne eller at tro på den kristne tro, de skal bare være åbne overfor at lære og at skabe sine egne holdninger. Den kristne tro skaber rammerne for, hvordan man skal opføre sig på skolen.