Undgå kritik og dårligt omdømme: Sådan sikrer du, at folk kan finde rundt omkring din virksomhed

Middelfart Sygehus er et af de mindste i Danmark, men alligevel har det været svært for patienter og pårørende at finde rundt. Det har skabt dårlig omtale, men en god wayfinding-løsnig kunne have løst problemet og skabt et bedre image. 

 

Designskolen Kolding har udarbejdet en løsningsplan for Middelfart Sygehus, der er blandt de mindste i landet. Sygehuset har haft svært ved selv at løfte opgaven i forhold til at patienter og pårørende skal kunne finde rundt på et sygehus, og det er ikke et enestående tilfælde. 

 

Du har sikkert selv prøvet at ankomme til en stor virksomhed, hvor det har været svært at finde hen til det sted, du skulle være. Men hvis den pågældende virksomhed havde haft en god wayfinding-løsning, havde du ikke stået i den situation. 

 

Modulex er specialister i at skabe gode wayfinding-løsninger. Firmaet definerer wayfinding som god skiltning, der er let at genkende. Skiltningen skal være nem at forstå, og samtidig skal den sende et klart budskab, der informerer og kommunikerer, så det er let for kunder og leverandører at finde det eller den, de leder efter. Med andre ord skal wayfinding mødekomme brugernes behov, som det ikke var tilfældet på Middelfart Sygehus. 

 

Har din virksomhed den rigtige løsning? Ellers kan du nemt få hjælp til wayfinding.