TimeEdit ressourceplanlægningssystem giver overblik

Er du en af dem, der stadig forsøger at få overblik over virksomhedens arbejdstider, fleks og ressourcer ved hjælp af et excel-ark, der bare vokser og vokser, og til sidst vokser dig over hovedet?

Der findes et enkelt alternativ, der hedder TimeEdit, som flere end 600.000 lærere og studerende udfører deres daglige planlægning med. Det er Skandinaviens førende skema -og ressourceplanlægningssystem for universiteter, videregående uddannelser og gymnasier.

Ud med uoverskuelige excel-ark og solo-systemer

Lotte Sørensen fra Aarhus Maskinemesterskole er en af dem, der har skiftet excel-arket ud med TimeEdit ressourceplanlægningssystem. Hun forklarer:

“Før vi fik implementeret TimeEdit, brugte vi Excel og et andet eksternt system til at holde styr på lokaler, undervisere m.m. Excel-arket var efterhånden meget stort og uoverskueligt. Vi havde også udfordringer med det andet, der ikke opdaterede automatisk til eksterne systemer. Vi gik derfor på udkig efter en ny og mere opdateret platform, som opfyldte vores behov.”

Gør ressourceplanlægning let som en leg

TimeEdit ressourceplanlægningssystem er et meget fleksibelt program, der kan skræddersyes til forskellige forretningsgange og behov. Der er en kort implementeringsproces og dermed er man hurtigt i drift inden for få uger og til budgettets ramme. Leverandørens motto er at “2 indtastninger er 1 for meget”, og missionen er at opbygge effektive arbejdsgange, give overblik over arbejdstid, fravær, personale og løn, og at få styr på organisationens arbejdstider og fleks.

Ressourceplanlægning der passer til alle it-systemer

TimeEdit ressourceplanlægningssystem er platformsuafhængigt. TIMEmSYSTEM integrerer med alle større platforme, og føjer gerne nye til listen, hvis dit system ikke er et af de følgende: Statens Lønsystem, Statens HR-system, NaviosnStat, Microsoft Exchange, Bluegarden, Projectflow, Ludus, SIS, SharePoint, Power BI, Targit, Oracle, Microsoft Business Centre, lessor, KMD, HRløn, Campus, Antura, SAP, Schilling og Easy-A.

Danske TIMEmSYSTEM er, i samarbejde med TimeEdit i Sverige, eneforhandler af TimeEdit ressourceplanlægningssystem i Danmark og administrerer den danske support.