Stort udvalg af møbler til institutioner

Kolon.dk leverer smarte løsninger til institutioner. Det gælder blandt andet skolekøkkener, opbevaringsløsninger og skoleborde.

Hvis du er lærer, pædagog, elev eller forældre, så ved du, hvor vigtigt det er, at en institution har gode møbler til institutioner. Det betyder meget for, om hverdagen fungerer, om elever og børn føler sig godt tilpas, og om undervisningen kan fungere optimalt.

Kolon Total Inventar er eksperter i at levere møbler til netop institutioner. Siden 1976 har de produceret inventar med en utrolig styrke og holdbarhed, hvilket har resulteret i stor succes og popularitet hos institutioner som skoler, børnehaver og vuggestuer. De har øje for, hvordan man eksempelvis indretter et skolekøkken, så alle detaljer er tænkt ind. De ved, hvad der er vigtigt, og hvor der ikke er. De ved også, hvordan man laver køkkener til børnehaven, så køkkenet er i børnehøjde og praktikken er tænkt ind. For et køkken til en institution er ikke et hvilket som helst køkken.

De tager gerne ud og laver et indretningsforslag, der er designet helt præcis til jeres institution, så I kan få en fornemmelse for, hvad der kan lade sig gøre. Kolon Total Inventar har eget inventarsnedkeri på Midtsjælland, hvor de producerer moderne skoleinventar som eksempelvis skabe, bordplader, garderober, inklusionsmøbler, taskeskabe, specialinventar og meget andet, der kan skabe de rette rammer i enhver institution, der har med børn og unge at gøre. Du kan se et stort udvalg af møbler til institution hos Kolon Total Inventar.