Stort udsalg: Få DeBuyer-knive til gode priser

Kunne du tænke dig nogle lækre knive? DeBuyer er et kvalitetsmærke, som Butik Jes Pors forhandler mange forskellige knive fra, og lige nu er der stort udsalg.

Er du glad for at stå i køkken og kokkerere? Så ved du også, at det er vigtigt at have de rigtige redskaber, sådan at resultatet bliver bedst muligt. DeBuyer producerer mange forskellige typer knive, så om du skal bruge en urtekniv, en forskærerkniv, en brødkniv eller noget helt fjerde, så kan du nærmest være sikker på at finde det blandt DeBuyers produkter.

DeBuyer Knive er gode kvalitetsknive fra det franske kvalitetsmærke, når det kommer til køkkenredskaber og mærket udmærker sig blandt andet ved deres fantastiske knive. Knivene har håndtag, der er fremstillet af kulfibre, hvilket sikrer et godt greb, og netop derfor ligger kniven også ekstra godt i hånden. Knivbladet er af tysk kvalitetsstål, som gør at den nemt kan løse hverdagens køkkenopgaver. Knivene fås i mange variationer, og de er velegnet til netop dig, der kun stiller dig tilfreds med de bedste køkkenredskaber, og så kan du selvfølgelig være sikker på en god pris hos Butik Jes Pors.

Find blandt andet en Japansk Santoku-kniv med luftskær på 17 cm og kulfiber-håndtag med en stilleskue, som du kan se på billedet. Lige nu sparer du 150 kr. på kvalitetskniven, så det er med at slå til.