Skift cigaretterne ud med elektriske cigaretter

Hvis du er træt af at være ryger og gerne vil kvitte smøgerne, så skulle du måske forsøge dig med elektriske cigaretter, der er en af de meget effektive metoder til rygestop.

Du kender det. Rygning er ikke bare et sug nikotin. Det er forbundet med pauser på arbejdspladsen, gode stunder til fester og dagens bedste smøg efter aftensmaden. Med andre ord er det forbundet med noget positivt, nemlig nogle gode pauser i løbet af en dag. Og i nogle tilfælde også noget socialt.

Derfor er rygning så sindssygt svært at stoppe med, fordi du får indarbejdet så mange vaner i løbet af en dag, og det ved vi fra andre vaner, at det kan være meget svært at gøre noget ved. Men hvis du tager et kig på elekcig.dk, så finder du, at der faktisk er en meget effektiv rygestopsmetode, der hedder elektriske cigaretter. De kan nemlig udskiftes med de almindelige cigaretter, og du kan bruge dem i alle de samme situationer, hvor du normalt ville ryge. Du skal altså ikke ændre vanerne, du skal bare ændre, hvad du putter i munden.

Elektriske cigaretter fås både med og uden nikotin, og derfor kan du også vælge nikotinen til, hvis du ved, at du er meget afhængig. Du kan også få e-cigaretter med tobakssmag, som vil gøre, at det minder endnu mere om almindelige cigaretter, og måske savnet derfor ikke vil være så stort. Se det store udvalg af både e-cigaretter og væsker på elekcig.dk.