Sjove spil og lege til sommerens festivaler

Når man tager på festival, handler det for de fleste om stemningen, fællesskabet og musikken, men for at gøre det hele lidt bedre skal der gerne tilføjes noget alkohol.

Idet musikken ikke spiller hele tiden, er det med at have styr på, hvilke sjove spil og lege man kan lave i mellemtiden på festivalen. Eftersom man ikke kan have alverdens ting med sig, er det med at fokusere på spil og lege, der ikke kræver alverden og derfor lade diverse sjove brætspil blive derhjemme.

Der er enkelte spil klassikere, der går igen på landets festivaler som eksempelvis øl bowling, der har været et favorit drukspil gennem flere år på eksempelvis Roskilde festival. Ved øl bowling kan man dog ikke være særlig mange spillere ad gangen, så ønsker man et spil, hvor det er muligt, vil det være oplagt med drukspillet Kewle også kaldet Keta-bowling. Du kan her se flere bud på gode drukspil til sommerens festivaler.

Sådan får du lettere drukket alkohol med tømmermænd

Når man vågner og mærker tømmermændene komme snigende fra gårsdagens strabadser, er det ikke alkohol, man som det første tænker på at drikke. Er man gæst på en af sommerens festivaler, er det dog anderledes, og juicen til morgenmaden bliver derfor i de flestes tilfælde skiftet ud med øl, eller i det mindste får tilsat en form for alkohol. Det kan dog være svært at få den første dåse med alkohol ned, når man er mærket af både hovedpinen og kvalmen, og netop derfor bruger flere af festivalens gæster en ølbong, som er et must-have, hvis man skal på festival. En ølbong er nemlig genial, når man skal have alkohol hurtigt indenbords både morgen og aften.