Se listen: Så mange store byggeprojekter er leveret af samme entreprenør

Når man skal bygge stort, kræver det ekspertise og erfaring. Det må man sige, at entreprenørvirksomheden KG Hansen har, og det kommer hurtigt til udtryk, når man kigger selskabets referenceliste igennem.

Selvom en række store bygninger på ingen måde minder om hinanden, så har de alligevel noget til fælles. I hvert fald hvis man tager udgangspunkt i nogle af de vigtigste bygninger i Jylland.

Fællesnævneren for mange af de imponerende konstruktioner er, at det er entreprenørvirksomheden KG Hansen, som står bag.

Eksempelvis har den Grindsted-baserede entreprenør en flot og bred vifte at store projekter i Billund at vise frem af. Her har KG Hansen nemlig været med til at bygge ikoniske bygninger såsom Billund Lufthavn, Lalandia i Billund samt rådhuset i Billund Kommune.

Projekterne er blevet en realitet takket være KG Hansens store erfaring og engagement i at få store byggeprojekter ført ud i livet. Naturligvis i forskellige entrepriseformer, alt efter den enkelte opgave.

Det har også betydet, at Vejle Politigård og Haderslev Stadion er nogle af de mange andre store projekter, som KG Hansen har fået æren af at indgå i.

I øjeblikket regner KG Hansen på flere opgaver – også i byer som Aarhus, hvor man efterhånden har fået øjnene op for mulighederne med Grindsted-entreprenøren, der har over 160 ansatte i forskellige stillinger, som giver virksomhedens samarbejdspartnere ro i sindet, når der skal bygges.

Vil du vide mere om KG Hansen som entreprenør i Aarhus, kan du læse mere på virksomhedens hjemmeside.