Sådan giver du dit hjem er friskt pust med pendler

Hjemmet påvirker, hvordan vi har det. Derfor er det vigtigt, at du er glad for det, du kommer hjem til efter en lang dag. Her er belysningen et vigtigt aspekt, der bidrager til, hvor behageligt et sted føles.

Er du interesseret i at give dit hjem et friskt pust med praktisk og stilfuld belysning, er pendler et smart valg.

Stilfulde ideer til at indrette dit hjem med pendler

Der er mange måder at inkorporere pendler i hjemmet. Leder du efter inspiration til, hvordan du kan dekorere med pendler, er der her tre forslag:

  • Skal din pendel fungere som primær belysning i et rum? Så bør du gå efter en pendel med en lukket skærm, så lyset ikke blænder, når det tændes.
  • Vælg en pendel i et interessant desig
  • n for at drage øjet opad. Gå gerne efter en pendel i en spændende farve eller form for at opnå denne effekt.
  • Overvej at placere en række pendler i en gruppe sammen. Det giver et visuelt flot udtryk at sætte pendler sammen i eksempelvis en række over et spisebord. Du kan også prøve at lave en gruppe pendler af varierende størrelser og placere dem i forskellige højder.

Pendler i stilrent design

Dansk design er elsket af mange for dets minimalisme, funktionalisme og høje kvalitet. Er du også fan af dansk design, bør du overveje en Dyberg Larsen-pendel, da dette brand har et stort udvalg af kvalitetsbelysning i lækkert stilrent design.