Prøv den spændende smagsserie fra Fcukin Flava til e-cigaretter

Er du ofte at finde med en cigaret i hånden, eller er du hoppet på den populære e-cigaret-bølge? E-cigaretter er de seneste år blevet en naturlig del af gadebilledet. De fås i forskellige smagsvarianter både med og uden nikotin. Prøv med smagsserien fra Fcukin Flava og find den rette smag.

Flere smagsvarianter

Har cigaretter i mange år været en stor del af dit liv? Før i tiden så man mange rygere, og både restauranter, togstationer, selskaber og biler var fyldt med røg derfra. Efter megen forskning har man fundet ud af, at det er yderst farligt for kroppen at ryge, og det kan føre til flere alvorlige sygdomme. Måske er du allerede stoppet med at have cigaretten i hånden, eller måske går du og overvejer at stoppe. E-cigaretten er de seneste år væltet ind på markedet, og er efterhånden blevet en naturlig del for mange i hverdagen. Nogle nyder de forskellige friske smage, mens andre bruger den som en metode til at trappe ned og endda stoppe rygningen.

Med og uden nikotin

Til forskel fra almindelige cigaretter, så kan du vælge adskillige smagsvarianter, når først du er hoppet på e-cigaretvognen. Du kan eksempelvis vælge Fcukin Flava, der tilbyder en smagsserie med 5 unikke kombinationer. Serien kaldes shortfill, og det betyder ganske simpelt, at det er en e-væske uden nikotin. Ønsker du alligevel nikotin i, kan du selv tilføje det til blandingen, da væsken fylder 50 ml. ud af de 60 ml. i flasken. Er du på rygestopvognen, kan du blot fylde flasken med en nikotinfri base. Fcukin Flava er et spændende og smagfuldt valg både til dig, uanset om du ønsker med eller uden nikotin.