Pas godt på dine fødder

Fødder er vigtige på flere måder, end man lige forestiller sig. Derfor, er det også vigtigt at gøre noget godt for dine fødder.  Du kan heldigvis selv gøre meget, når det handler om fodpleje.
Sørg altid for at vaske dine fødder, og hold neglene rene og korte. Hvis du har svært ved selv at gøre det, kan du med fordel gå til en fodterapeut og få regelmæssige pedicures. Dernæst er det vigtigt at vælge den rigtige skostørrelse. Det kan virke banalt og åbenlyst, men alligevel er der mange der vælger en skostørrelse, som klemmer. Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan du altid henvende dig til personalet i en velassorteret skobutik.

Få styr på dine fødder

Du kan sagtnes pleje dine fødder derhjemme. Sørg for at tage jævnlige fodbade, og sørg for fødderne bliver smurt ind i en tyk creme. Tørre og revnede fødder er et tegn på, at du ikke får nok væske. Derfor er det vigtigt at få rigeligt med væske, særligt i de varme måneder.

Har dine fødder særlige problemstillinger? Her er det særlig vigtigt at tage sig godt af sine fødder.
New Feet er et dansk skomærke, som specialiserer sig i fødder med problemer- uanset om det er diabetes eller gigt. New Feet sko har en særlig indbygget teknologi, som sikrer at foden altid får den rette støtte og stabilitet. New Feet henvender sig til fødder, som har problemer med knyster, hammertæer, diabetes eller særligt sensitive fødder.