Parasoller til ethvert formål

Når sommeren melder sin ankomst og solen for alvor skinner, er det rart, at du kan sidde udenfor under en parasol. En parasol er især ideel til at skygge for solen, når du sidder og spiser, drikker eller bare har brug for en pause fra solens varme stråler. Firmaet Zederkof har et stort og bredt sortiment af professionelle parasoller, som kan bruges til enhver form for virksomhed.

Find den rette parasol

Hos Zederkof kan du finde et bredt udvalg af parasoller i mange forskellige størrelser. Både mindre markedsparasoller samt store parasoller og ikke mindst kæmpe parasoller, som er særligt velegnet til udemiljøer hos cafeer, restauranter, hoteller og lignende. Med de mange forskellige modeller og størrelser af parasoller, er det vigtigt, at du finder frem til netop den parasol, der passer lige præcis til det udemiljø, som du skal bruge den til.

Design af parasol med logo

Skal du bruge en parasol til din virksomhed, så er en parasol med påtrykt logo, tekst eller andet relevant tryk en god reklamesøjle, hvilket også gør denne form for parasoller velegnet til udlejning eller markedsføring på messer, markeder, festivaler eller lignende.

Er du i tvivl om, hvilken parasol du skal vælge, så står de kompetente medarbejdere hos Zederkof altid klar til at hjælpe dig og svare på dine eventuelle spørgsmål.