Mangler I en donkraft? Så har AJ Engros helt sikkert den rette!

Står I og mangler en donkraft til når, der skal skiftes dæk på bilen eller repareres på større køretøjer? Så finder du helt sikkert den donkraft-model, du søger, hos AJ Engros, som tilbyder donkrafte til forskellige formål og til både private og erhverv.

 

En donkraft til ethvert formål

Hos AJ Engros finder du donkrafte til enhver tænkelig situation og opgave i forskellige vægtklasser og til forskellige belastninger. Udvalget består af donkrafte i forskellige vægtklasser og til forskellige belastninger fra en letvægtsmodel i aluminium, der kan klare op til 1,25 ton, til en flaskedonkraft, der kan klare en belastning op til 50 ton.

 

Hvilken donkraft skal jeg bruge?

Er I på udkig efter en donkraft, der nemt kan tages med i bilen, er det en saksedonkraft, I skal bruge, mens en donkraft højtløfter egner sig til tungere køretøjer. Derudover tilbyder AJ Engros også tilbehør til donkraften som f.eks. løftebom og gummiklods.

Ved valg af donkraft er det vigtigt, at I ved, hvor meget I vil belaste donkraften, sådan I undgår overbelastning af donkraften.

 

Spørgsmål?

AJ Engros vejleder altid gerne deres kunder til at finde lige præcis det produkt, der passer til dem, så hvis du har spørgsmål til, hvilken donkraft, der passer til lige præcist dit formål, så tøv ikke med at kontakte AJ Engros’ personale.