Mangler du det perfekte bord til din altan?

Sommervejret har for alvor gjort sit indpas, og det betyder, at altanerne bliver brugt dagligt rundt i lejligheder og huse. Hvis du mangler det perfekte bord til din altan, så tag et kig forbi altanbutikken, der har et stort udvalg af altanborde.

Stearinlys, kulørte lamper og et glas rosévin på terassen. Så får man ikke en mere ideel sommeraften. Men til det har man brug for et både dekorativt og funktionelt altanbord, og det kan altanbutikken hjælpe dig med.

Webshoppen Altanbutikken.dk tilbyder mange forskellige typer af altanborde, så uanset hvad du søger til din altan, finder du det på siden. Du kan både finde bord, der kan hænge på gelænderet, hvilket betyder at bordet optager mindst mulig plads, og det gør denne type bord ideel til den lille altan. Ønsker du, at dit bord er nemt at flytte, så er en model med hjul et oplagt valg. Har du brug for meget bordplads til at sætte diverse ting på, som eksempelvis planter eller lanterner, så har de også borde med hylder. Mange af deres borde har desuden en klap-funktion, hvilket betyder, at du kan gøre bordet større ved at slå en klap op i hver bordende.

Du kan på siden også vælge mellem kvadratiske, rektangulære og runde borde, alt efter hvilket design, du foretrækker. Fælles for dem alle er, at de kan foldes sammen. Dette gør at de fylder mindst muligt, når de ikke er i brug. Find for eksempel det fine teakbord som på billedet, der selvfølgelig også kan foldes.