Højteknologiske maskiner til din virksomhed

Sigma Process Engineering producerer højteknologiske maskiner der både kan bruges til transport af pulverprodukter, i fødevareindustrien, medicinalindustrien, kosmetikindustrien og den kemiske og tekniske industri.

Sigma Danmark er en virksomhed uden for Kolding, der producerer højteknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg med temperaturregulering og veje- og doseringssystemer. De har stor erfaring med håndtering og blanding af viskose- og lavviskoseprodukter, og så producerer de maskiner til alle de store industrier som blandt andet fødevareindustrien og medicinalindustrien.

Sigma har siden 1970 arbejdet med produktion af højteknologiske maskiner, og de har derfor bred erfaring indenfor design, fremstilling, levering og service, når det fx gælder forarbejdning og blandeteknologi.

Det er vigtigt for Sigma, at de bliver betragtet som en konkurrencedygtig sparringspartner, sådan at de sammen med dig kan være med til at sikre dine kunder hurtig leveringstid og økonomisk besparelse. Sigma har efterhånden opbygget et solidt netværksarbejde, der rummer et professionelt team af underleverandører. De er med til at sikre individuelt tilpassede løsninger. Deres “just-in-time”-system er med til at sikre, at kunden altid får den kvalitet, pris og leveringstid, som der er blevet lovet. Sigma har stor fokus på udvikling, da de endda på et tidspunkt kun fokuserede på selve udviklingsarbejdet. De forsker også i dispergering og homogenisering for at finde ud af, hvordan en proces kan forløbe med mindre strømforbrug og oparbejdning, der i sidste ende giver højere kvalitet.