Find din personlige erhvervsmægler i Aarhus

Når man enten skal have solgt, vurderet eller udlejet sine erhvervslokaler og ejendomme, så er det vigtigt at finde en erhvervsmægler, der har en stor erfaring og dermed også et stort netværk inden for området.

Med udgangspunkt i Århus og sit domicil godt placeret på Harald Jensens Plads lige i hjertet af byen, mærker Broholm Bolig og Erhverv i den grad byens puls og har derfor også udsigt til de mange ændringer og tilbygninger af byen, der sker netop nu. Derfor bliver Broholm Bolig og Erhverv også en attraktiv mulighed, hvis du står og skal vælge en ejendomsmægler i Aarhus.

Broholm Bolig og Erhverv har mere end 30 års erfaring inden for salg, vurdering og udlejning af både erhvervslokaler og ejendomme. Det betyder, at virksomheden er specialister, når det kommer til køb og salg af diverse boligudlejningsejendomme. Den store erfaring giver dig som kunde en særlig sikkerhed ved at vælge den helt rette erhvervsmægler i Aarhus.

De 30 års erfaring betyder også, at firmaet har et stort netværk i Aarhus og omegn og et stort kendskab til området.

Du kan blive hjulpet med diverse opgaver inden for køb og salg af ejendomme, udlejning såvel som fremleje, afståelse af butikslejemål og meget mere. Ydermere er etik og god kvalitet meget centrale værdier, uanset hvilken opgave der skal tilgås.