Få styr på din præsentationsteknik: Her kan du få et skræddersyet kursus, der virker

Alle mennesker er forskellige, og derfor har vi individuelle kvalifikationer og udfordringer i de fleste af livets aspekter. Også når det kommer til vores arbejdsliv, som i høj grad afhænger af vores evner til at formidle og præsentere os selv og vores idéer. Derfor kan du med fordel overveje et kursus, som tilgodeser lige netop dine evner og forbedringspunkter, så du bliver endnu skarpere i dagligdagen.

Det at kunne levere en overbevisende præsentation, der både fanger tilhørerne og samtidig skaber opbakning fra dem, er i høj grad blevet en afgørende og efterspurgt kompetence på det moderne arbejdsmarked.

Behovet for at kunne skabe opmærksomhed om et produkt eller et budskab er væsentligt for den enkelte person samt arbejdsgiveren, så succes både kan opnås på individniveau og i et større perspektiv.

Med et skræddersyet kursus i præsentationsteknik kan du dermed opkvalificere dig selv og dine kolleger, så både du og de bliver bedre til at præsentere jeres arbejdsgivers budskaber og produkter for chefer såvel som kunder.

Birgitte Dam Jensen tilbyder kurser i blandt andet præsentationsteknik, som man både kan tilmelde sig individuelt eller i fællesskab. Dog er det altid gældende, at et kursus skræddersys til netop de ønsker, som de enkelte kursister har.

Et kursus i præsentationsteknik kan eksempelvis fokuseres på overbevisende kommunikation, som skal sikre, at dine budskaber går klart igennem med saglig argumentation. I kombination med det kan dit kropssprog være afgørende, hvis du vil virke overbevisende og engageret, og på den måde kan flere punkter kobles sammen, så de passer til din person og dit arbejde.

Du vil desuden få feedback på din præsentationsteknik, så du også fremadrettet vil kunne forbedre dine evner.