Få dit livs oplevelse på rideefterskole

På Ladelunde Efterskole kan du få ridning på dit daglige skoleskema med et ophold på skolens ridelinje.

Rideefterskole er til dig, der gerne vil have meget mere ridning ind i din hverdag. På skolen vil der være kvalificeret undervisning i dressur og spring, og det er muligt at medbringe sin egen hest til undervisningen. Ridelinjen vil præsentere dig for sjove oplevelser med hestene, hvad end det er på hesteryg eller fra jorden.

Når hestene står i stalden, og der ikke undervises i ridning, så inviterer efterskolen foredragsholdere ind på skolen til en snak om forskellige områder af hestesporten, så eleverne kan blive klogere på, hvad det vil sige at være en del af hesteverden.

Gode muligheder og faciliteter

Skolen tilbyder de bedste faciliteter, når det kommer til undervisning og træning med hestene. På skolen findes der to ridehaller med tilhørende stalde, hvor eleverne holder til meget af tiden. Når der ikke trænes i hallerne, så har skolen også en udendørsbane, hvor der er masser af plads til trav.

I slutningen af hvert skoleår arrangeres der altid et ridestævne for eleverne, så de får et indblik i, hvordan meget forberedelse og øvelse, der ligger i et stævne.