Er græsset grønnere på den anden side?

Når foråret er over os pibler både havefolk og planter frem fra deres vinterhi. Havefolket har forskellige præferencer når det kommer til havens samlede udtryk, men for de fleste gælder at nogle opgaver gerne må overstås lidt hurtigt.

Det gælder for eksempel græstrimning… Det er begrænset morsomt at trimme kanter med en saks for eksempel, eller med andre haveredskaber der egentlig ikke er designet til formålet. For mange haveejere vil en græstrimmer derfor være en velkommen tilføjelse i haveskuret.

Bosch er et af de meget gedigne mærker inden for motoriserede haveredskaber, og en Bosch græstrimmer vil derfor være et sikkert valg. Græstrimmere fra Bosch kan fås i forskellige varianter og prisklasser, så der både er et valg til den private haveejer med en mindre plæne, og til professionel brug i parker og andre anlæg. Et udvalg af græstrimmere kan findes hos den nordjyske forhandler Trægården Kås, som man kan besøge, hvis man selv vil vurdere de forskellige modeller. Trægården Kås forhandler dog også deres varer på nettet i tgkshop.dk hvor der altid er åbent. I udvalget af haveredskaber findes også buskryddere, som er en alletiders makker til græstrimmeren. Der er jo ingen, der har sagt det skal være en fuldstændig lydløs fornøjelse at gå i haven. Mange elsker den effektive hjælp som lidt motorkraft kan give til havearbejdet. Man kan virkelig få noget fra hånden, med hjælp fra de rette haveredskaber. For Bosch græstrimmeren gælder også at komfort er indbygget i designet, så arbejdet går som en leg!