Er du ude efter et par billige ridestøvler?

Webshoppen 2horse forhandler både nyt og brugt rideudstyr, og det giver dig mulighed for at spare en del penge på det ellers dyre udstyr.

Hvis du er vant til at have heste, så kender du helt sikkert det med ikke lige at have råd til det dyreste rideudstyr. For at have hest er bestemt ikke nogen billig hobby, og derfor handler det om at spare hvor man kan.

Her er onlineshoppen 2horse ret smart, fordi den forhandler både nyt og brugt rideudstyr, og det giver dig mulighed for at spare en del penge på udstyret, hvis du vælger at købe noget, der har været brugt. Du kan endda også selv få mulighed for at sælge ud af noget af dit gamle udstyr, og det er i sig selv en meget bæredygtig tankegang.

Find blandt andet et par brugte ridestøvler i gummi til kun 50 kroner, dem du også ser på billedet.

Du kan også købe helt nye varer, og her fører 2horse produkter fra mærker som Mink Horse, QHP og LeMieux. Så uanset om du er på udkig efter udstyr til dig som rytter eller til din hest, så kan du med sikkerhed finde det, du leder efter, hos 2horse. Hos 2horse er der desuden altid billig fragt og hurtig levering, og du har selvfølgelig altid 14 dages returret – også på brugte varer.