En gennemarbejdet tilstandsrapport til dit hus

Står i og skal sælge jeres hus, så er det vigtigt at have en professionel udtagelse for tilstanden af jeres hus. Det kan ikke undlades, hvor vigtigt det er at have en tilstandsrapport, da det giver både sælger og køber et virkeligt billede af husets stand, eventuelle skjulte mangler og energiforbrug.  

Tilstandsrapporten og fordelene der følger med

Det er ganske frivilligt om man ønsker tilstandsrapporten eller ej. Dog er det næsten i hvert hussalg, hvad enten det er et parcelhus, landbrugsejendom eller lejlighed, at sælgeren tilvælger rapporten. Fordelene er mange, og det er ikke til at komme udenom nødvendigheden af dokumentet. For at kunne tegne en ejerforsikring, kan man ikke undlade at have en tilstandsforsikring. Den er et hit blandt forbrugerne, da den kan sikre dig en frigørelse for eventuelle udgifter af skjulte skader i 10 år. Det kan varmt anbefales.

Få et tilbud på hjemmesiden

På MK Consult Bygs hjemmeside, kan du hurtigt og uforpligtende se et tilbud på en tilstandsrapport, el-rapport og energimærke ved at udfylde navn, telefon nummer og e-mail. Du får hjælp af en erfaren bygning- og energikonsulent/beskikket bygningssagkyndig, der har over 20 års erfaring indenfor branchen. Michael Køhrsen er både ejeren af firmaet og eksperten. Se de gode tilbud på samlede pakker ved at følge linket længere oppe i teksten. Arkitektfirmaet MK Consult Byg, udbyder huseftersyn, el-rapport, energimærker og tilstandsrapport.

Oplev et firma der giver dig lyst til at bruge det igen og igen

Tilstandsrapporten er gældende i seks måneder, efter udarbejdelse. Hos firmaet MK Consult Byg kan du få et nedslag i prisen, hvis du udbedrer anmærkninger på boligen, så du får behov for et nyt eftersyn. Her er der fokus på at gøre det nemmere for kunden, så du kan opleve fordelene ved en samarbejdspartner, der sætter dyd i at have tilfredse kunder, der har lyst til at komme igen.