Donkrafte til ethvert formål

Uanset om du skal have løftet en bil, så et punkteret dæk kan blive skiftet eller om din traktor har brug for støtte under reparationer, så går det ikke uden en donkraft! Hvis du leder efter transportable donkrafte, der kan tages med i bilen eller som let kan flyttes, så er det en saksedonkraft du skal kigge efter. Skal donkraften kunne bære lidt mere vægt, såsom løft af tunge køretøjer, så er det en af de mange forskellige varianter af donkraft-højtløftere, du skal have fat i.

AJ Engros har bl.a. specialiseret sig i donkrafte til ethvert formål. De anbefaler, at du altid skal være opmærksom på, hvad din kommende donkraft skal kunne løfte, så du ikke kommer til at overbelaste donkraften unødvendigt.

AJ Engros A/S tilbyder et stort udvalg af donkrafte – fra en donkraft i en lav model, saksedonkraft eller hvad med en flaskedonkraft? Vægtklasserne går fra en letvægtsmodel i aluminium, der kan løfte 1,25 ton, til en flaskedonkraft, der kan klare 50 ton.

Er du i tvivl om hvilken donkraft der er bedst egnet til sit formål, så er AJ Engros i stand til at give råd og vejledning til at finde den helt rigtige donkraft til ethvert formål og til dit behov.