Åreknudeklinikkerne fjerner dine åreknuder

Åreknudeklinikkerne, der er placeret flere steder i landet, kan hjælpe dig af med din åreknuder- også kaldet varicer.

Med over 2500 behandlinger af åreknuder om året, er Åreknudeklinikkerne de mest erfarne og førende inden for åreknudebehandlinger i Danmark. Klinikkerne tilbyder en moderne behandling, der sikrer et varigt resultat uden ar, hos patienterne.

De lange tykke slyngede blodåre, der ses tydeligt under huden, kan let forsvinde, da klinikken kan fjerne alle slags åreknuder, både de vanskelige, der udgår fra knæhasen, eller åreknuder der er kommet igen efter tidligere operationer. Åreknudeklinikkerne anbefaler at knuderne skal behandles så hurtigt som muligt, inden de bliver værre.

De førende på forskningsområdet

Åreknudeklinikkerne, der er at finde i København, Århus, Odense og Næstved, er blandt de førende centre på internationalt plan, når det kommer til forskning indenfor området. De anvender kun behandlingsformer, der har videnskabeligt dokumenteret effekt og holdbarhed.

Der er mange forskellige måder at fjerne åreknuderne på. Klinikken anvender både metoder som operation, skum, indvendig radiofrekvens eller 3. generations laser, alt efter hvilke åreknuder, der er tale om. Fjernelsen foregår altid i lokalbedøvelse som lægges ved hjælp af ultralyd. Dette betyder, at behandlingen er smertefri.