3 opgraderinger til hjemmet du bliver glad for

Vi elsker at give gaver. Til jul, fødselsdage og bryllupper. Det viser, at vi går og tænker på et andet menneske i vores hverdag, og at vi ved præcis, hvad de bliver glade for. Lykken stråler ud af folk, og den labber vi i os som tørstige sommerfugle på en appelsinskive.

 

Men hvad med os selv?

 

Nogle gange er det vigtigt også at give sig selv en gave, af samme grund som man giver andre gaver: for at vise kærlighed. Kærligheden til sig selv skal ikke underkendes. I en stresset hverdag, hvor der er bekymringer nok til fire mennesker, er det vigtigt at trække stikket lidt og forkæle os selv.

 

Billedrammer

Rammer er en fantastisk gave til dig selv, da de giver anledning til at få hængt noget af din gamle kunst, eller fotografier, op på væggene. Udover, at kunst på væggene giver noget æstetik i hverdagen, gør det også noget godt for psyken at blive mindet om de gode tider flere gange om dagen.

 

Det kan være, hvad som helst man gerne vil have op at hænge, og hvis dine yndlingsting ikke passer i de rammer, de har nede i butikken, køber du bare billedrammer efter mål.

 

En massage

En massage er den ultimative selvforkælelse man kan give sig selv. Her ligger du svøbt i olie, mens en hårdhændet fremmed gnubber alle dine spændinger og bekymringer ud ad kroppen. Alle burde lade sig massere noget oftere.

 

En god bog

En bog er ikke bare en kilde til viden eller historier. En bog er også løftet til dig selv om, at du vil afsætte et vis antal timer helliget til at læse, hvor du ikke kan have travlt med alt muligt andet. Hvis bogen tilmed er god, er det bare et plus.