Topdressing til en grønnere græsplæne

Er din græsplæne ikke så grøn, som den plejer at være? Fortvivl ej! Med Topdressing fra haveglad.dk får din plæne hurtigt den friske grønne farve, der for alvor indbyder til sommerens bare tæer.

 

Alt til haven

Haveglad.dk er en dansk virksomhed, der forhandler alt til haven. Det betyder, at du kan finde forskellige slags gødning, grus, sten, granit og støbning. Samtidig har virksomheden forståelse for, at haven ikke bare skal være pæn, men den skal også være brugbar, så der er mulighed for at nyde sommeren og familien. Derfor kan du også finde hængekøjer, sandkasser og diverse griller, så solens stråler nydes fuldt ud.

 

Flotteste græsplæne i nabolaget

Uanset hvor stor din plæne er, er der hjælp at hente hos haveglad.dk. Topdressing består af sand, jord og kompost, der gøder, så den flotte og sunde grønne farve kommer frem. Produktet er ganske let at bruge. Det kræver blot en græsslåning, en luftning af plænen, hvorefter du spreder topdressingen ud. Topdressingen er selvfølgelig bæredygtig, da den giver ekstra liv til græsset. For at give græsset de bedste vilkår for at stå tæt og være grønnere og sundere, kan du snildt fordele topdressingen både forår, sommer og efterår.

 

Kvalitetsprodukter uden sammenligning

Hos haveglad.dk finder du udelukkende kvalitetsprodukter, der både er fra Danmark og udlandet, og kun det bedste er godt nok. Herudover er priserne tilforladelige, så alle kan få mest muligt ud af haverne, hvilket hurtigt lader sig gøre. Når du har udført din bestilling, har du nemlig det valgte produkt i hænde inden for syv hverdage, så den flotte og sunde grønne plæne kan nydes mest muligt.