Tips til at få en sjov og festlig julefrokost

Det er så dejligt med alle de julefrokoster, der løber af stablen i hele december måned. Det er nemlig en hyggelig og festlig aktivitet i den meget mørke tid. Men hvordan får du en hyggelig og sjov julefrokost i Århus eller andetsteds?

Tag tøj på til anledningen

Det er meget forskelligt, om der er en dresscode eller ej til en julefrokost. Inden du klæder dig på, bør du derfor undersøge, hvilken påklædning der er lagt op til. Skal mændene have habit på, mens kvinderne har lange kjoler på? 

Det kan også sagtens være, at der er mere frit slag, når det kommer til påklædningen. Er der ikke nogen krav eller en dresscode, kan du eventuelt gøre det hele lidt sjovere ved at tage et nissepigekostume eller et julemandskostume på. 

Medbring en eller flere julefrokostsange

Der findes et hav af forskellige sange, som er lavet specifikt til julefrokoster for at gøre dem mere sjove og festlige. Der er de gængse sange, som lægger op til, at nu skal der skåles. Men der er også de mere frække julefrokostsange ligesom, at der findes sange, som tester, hvor flydende din tale er efter et par glas eller tre. 

Sørg for festlige julelege

I stedet for at sidde og spise og drikke det meste af aftenen kan det være ekstra festligt med en eller flere julelege. Der findes bunkevis af sjove selskabslege og julelege på nettet. Derfor er det bare med at finde frem til den leg, der passer bedst til den specifikke julefrokost.