Termokandens toppen af poppen

Alfi udgør toppen af poppen, når vi taler termokander og termoflasker. 1918 var året, hvor den populære Juwel kande blev opfundet. Det er bare én af de klassikere, som det tyske brand har fremstillet. Find den og meget mere her.

 

Brandet har fejret 100-års fødselsdag i 2014, og derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at Alfi er blandt de ledende firmaer indenfor termokander og -flasker. Kugle, Achat, Gusto og Juwel er blandt de modeller, der har opnået størst popularitet.

 

En farverig kop kaffe

Kendetegnende for Alfi er de mange farver, som termokanderne fås i. Hele regnbueskalaen er at finde blandt produkterne fra det tyske brand. Man må sige, at Alfi sætter kulør på din kaffepause, og når den friskbryggede kaffe tilmed holdes varm af termoeffekten er det bare at nyde den lille eftermiddags- eller morgenstund.

 

Dansk kunstner bag design

Vidste du, at danske Ole Palsby har designet én af kanderne fra Alfi? Det har han faktisk. Den kande, der hedder Kugle, er tegnet af danske hænder. Han er ikke den eneste designer, der har udformet kander for Alfi. Flere internationale kunstnere har skabt de kaffekande-klassikere, som Alfis sortiment rummer i dag. Alt efter hvilken kaffekande du drikker kaffe fra, får kaffen et snert af international touch. Det kan også noget!

 

Termokanden med lang levetid

Alfis kander har en helt unik evne til at holde kaffen varm. Det har både private og fagfolk erfaret. Derfor er dette mærke en idé til den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker en termokande med lang levetid. Samtidig er det til forbrugeren, der er på farten det meste af dagen, og som ønsker en lige så god og varm kop kaffe om eftermiddagen som om morgenen.