Tag familie og venner med på Nytorv 11

Bor du i eller omkring Viborg, og mangler du et godt sted at spise? Af spisesteder Viborg finder du Nytorv 11, der både er gastro og bar. Der er hjerterum, og så er der plads til alle. Med god mad og drikke kan du se frem til hygge med familie og venner.

Lækker mad og gode cocktails

Siden 2017 har Nytorv 11 været centrum for god mad og drikke, men det er langt fra alt. Restauranten er åbent alle ugens dage, og du kan nyde en god frokost med familien, eller du kan tage dem eller venner med til en god aftensmad. Og når I nu er der, hvorfor så ikke nyde det lidt ekstra med gode cocktails og gin& tonic? Hos Nytorv 11 er der plads til alle, og derfor er der åbent både til frokost, aften og til efterfølgende drinks. Det betyder altså, at du både kan tage familie og venner med til hygge, uanset hvilken dag på ugen det er.

Noget for alle aldre

Nytorv 11 er et familieforetagende, der er drevet af passion for stedet. Der er højt til loftet, og de gør deres ypperste for at give dig, din familie og venner den bedste oplevelse, når I kigger forbi til mad og drikke. Menukortet har alt fra pasta og burgers til steaks og salater, så der er noget for enhver smag. Har det været en travl uge, kan I afslutte den med tapas-brunch om søndagen, hvor I frit kan vælge mellem 5 eller 7 retter. Ønsker I at nyde maden hjemme, kan I få glæde af deres take-away.