Reolen får nyt liv

Designklassikeren, Montana reolen, giver dig mulighed for at slippe fantasien og kreativiteten løs. Farve, design og funktion er blot nogle af de valg, du skal overveje, hvis Montana reolen skal ind i dit hjem. Disse valg giver et personligt og unikt touch til dit hjem.

Har man en lille designer eller matematiker gemt i maven, så vil man med sikkerhed kunne få mange timer til at gå med at udvælge, flytter rundt på, farve og lege med kvadraterne i 69,9 x 69,9 centimeter. De skræddersyede løsninger ryger ind på indretnings-toplisten i mange danske hjem.

Kom frit frem, reol

Selvom Montana systemerne er meget populære, har man mulighed for at sammensætte reoler og hylder på sin helt egen måde. Det er måske hovedårsagen til den succes, Peter J. Lassen har skabt. For hvem siger egentlig, at reoler er noget, der skal gemmes væk henne i hjørnet af stuen? Det har i mange år været reolens lod, at den mest af alt tjente en funktion og ikke så meget var et indretnings-element. Med opfindelsen af den unikke Montana reol er snakken blevet en helt anden. De runde kanter og det elegante ydre har givet reolen et nyt liv. Den kan nemlig stå frit i hjemmet, og den kan tilmed fungere som en del af indretningen i vores hjem.

Reolens succes er ikke at tage fejl af, og det der begyndte som en lille virksomhed i en lagerbygning i Haarby på Fyn, er i dag en stor forretning. Godt håndværk er noget af det, vi kan være rigtig stolte af i Danmark, og denne Montana reol tæller således ind i samlingen af solide møbler af dansk kvalitet.