Rens selv din terrasse med en Fliserenser

Alger, snavs og flisepest kan med sin genstridige natur gøre det svært at få terrassen eller flisebelægningen skinnende ren, det er ikke altid at god, gedigen knofedt er nok. Uanset om det fliseunderlag du skal rengøre er lavet af beton eller andet kan særligt flisepest være vanskelig at få bugt med. Flisepest er egentlig en slags lav, der viser sig som hvide eller grålige pletter.

Går du i modsat retning af knofedt og vælger en højtryksspuler kan du uforvarende komme til at beskadige dine fliser permanent.

Induclean er leverandør af rengøringsmaskiner til mange formål, og har bl.a. specialiseret sig i fliserensere og terrasserensere. Hvilken der er den bedste til dig er alt efter underlag og arealets størrelse og beskaffendhed. Induclean har fliserensere til rengøring af terrasser og andre belægninger, og i mange forskellige modeller og typer, med og uden drænslange. En fliserenser med drænslange kan med fordel benyttes hvis du har behov for at lede vandet direkte ned i kloakken eller andet afløb.

Livet bliver lidt nemmere med den rette fliserenser

Har du den rette terrasserenser eller fliserenser til det du skal bruge den til, er arbejdet ikke bare nemmere at udføre, du får også et bedre og flottere slut resultat. Induclean har masser af erfaring med fliserensere, og vejleder gerne.