Rekrutteringsbureau med innovativ tilgang til branchen

Det landsdækkende rekrutteringsbureau, Seeknspeak, benytter blandt andet video-rekruttering som en del af rekrutteringsprocessen, så virksomhederne kan få fat i de bedste medarbejdere til jobbet. Det er med til at gøre rekrutteringsprocessen innovativ for begge parter og sikre, at virksomheden står godt på markedet.

Seeknspeak er et utraditionelt rekrutteringsbureau, der ønsker at virksomheder altid kan rekruttere de bedste medarbejdere til det givne job. De hjælper derfor virksomheder med at lave en rekrutteringsstrategi, så de i sidste ende kan vælge mellem mange kompetente mulige medarbejdere. De gode medarbejdere har dog mange tilbud at vælge mellem. Det er derfor ikke kun dygtige medarbejdere, der søger et godt job, men virksomhederne søger også den mest kompetente til jobbet. Hvis virksomhederne ikke har en tydelighed og en attraktionskraft på markedet hos de nye og dygtige medarbejdere, så vælger de en stilling hos konkurrenten.

Rekruttering og eksekveringsplan

Hvis du ønsker at skille dig ud fra andre jobtilbud, skal du have et klart budskab til de nuværende og fremtidige medarbejdere. Medarbejderne skal vide, hvad I kan tilbyde og hvorfor de skal være en del af jeres virksomhed fremfor konkurrenten.

Hvis du ønsker at skille dig ud mellem de mange jobtilbud, kan Seeknspeak være behjælpelige med en eksekveringsplan for forløbet. Her er det vigtigt at se indad og finde ud af, hvad I som virksomhed kan gøre. Det er altid en god ide at få et indspark udefra, så virksomheden altid sørger for at være innovativ.