På udkig efter kvalitetsblæk til gode priser? – Kig på Shopink.dk

Hvor finder man de rette blækpatroner og tonere?

Er du også en af dem, der synes at blækpatroner, tonere og printere er hammer dyre, så er der hjælp at hente. Det er rigtigt, at printere er enormt dyre, men man kan sagtens finde printere og patroner, som ikke nødvendigvis er originale efter bestemte mærker, men man kan sagtens få kompatible patroner, der er stort set ligeså gode. Når det er sagt, ved man selvfølgelig mange gange, hvad man får for pengene, når man køber disse bestemte mærker, men hvis man søger en besparelse, er det ikke dumt at kigge på fx shopink.dk.

Shopink.dk har Blækpatroner til alle printere, både originale og kompatible, og du kan derfor opnå store besparelser. På siden oplyser de, at man kan spare helt op til 90 % ved køb af patroner og tonere, og de er så sikre på deres produkter, at de oven i købet har en 100 % tilfredshedsgaranti.

Mærker de sælger både som originale og kompatible er blandt mange andre: Brother, Canon, Dymo, Epson, HP, OKI, Toshiba, Ricoh med flere. Man kan også bestille en gratis firmaaftale hos shopink.dk, så man kan forhandle sig til et fordelagtig pris på de forskellige produkter. Levering sker som reglen indenfor 1-3 dage, med mindre noget skal specialbestilles. På hjemmesiden ser man tydeligt de forskellige priser på både de originale så vel som kompatible patroner, så man ikke er et sekund i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig. Selvfølgelig ved man som oftest, hvad man betaler for ved køb af de originale mærker, men hvis man ønsker at spare penge, så kan det sagtens betale sig at købe kompatible patroner, da de efterhånden er på helt samme niveau som originalerne.