Overskuelige campingpriser

Er du også interesseret i en naturrig ferie nær vandet i skønneste Danmark? Måske et sted hvor det er muligt at tage hunden med til? Så behøver du ikke lede længere.

På Hjarbæk Fjord camping, kan du opleve en ferie med familien i en billedskøn beliggenhed. Den findes nær Hjarbæk Fjord i den sydlige del af Limfjorden. Ofte kan det være svært at overskue hvilken campingplads der er pengene værd, men her er det gjort let for dig. Undersøg campingpriser lige her. Alle priserne er inklusiv 25 % moms.

Et nemt alternativ, hvis du ikke har campingvogn

Vil du gerne tage familien afsted, men ejer i ikke en campingvogn? Så har i mulighed for at leje en fastlagt for blot 600 pr døgn + el. Det fås ikke meget billigere og til gengæld slipper i for alt bøvlet og kan blot møde op og nyde hinandens selskab.

Hav en aktiv ferie

Beliggenheden opfordrer til en aktiv ferie, hvor i går ture langs vandet eller cykler til de omkringliggende byer omkring pladsen. Derudover er der mulighed for kajak, kano sejlads og minigolf, hvor familien for alvor bliver rystet sammen og får brugt lattermusklerne.

Gå ikke glip af de gode tilbud, og book allerede nu for at sikre jer en plads på den populære campingplads.