Miljøvenligt oliesug skåner miljøet og kan spare dig penge i virksomhedsbudgettet

Der er mange måder at suge spildvæsker såsom olie op på, men det er de færreste, der er decideret miljøvenlige. Dansk firma leverer til gengæld oliesug, som effektivt klarer opgaven uden at støve. 

 

Hvis du arbejder på et værksted eller en fabrik, har du garanteret prøvet at skulle rydde op efter spildt væske såsom olie eller lignende. Arbejdet med sugematerialet kan være en langvarig proces, der både støver og skal gentages, fordi sugeevnen ikke er god.  

 

Det danske selskab Dansk Træmel har udviklet et granulat som bruges til oliesug, og gennem mange års erfaring har de formået at skabe et miljøvenligt materiale, som med høj sugeevne kan hjælpe dig med at fjerne den spildte væske fra gulvet uden at afgive farve eller belaste miljøet, når du er færdig med at bruge materialet. 

 

Af produktbeskrivelsen fremgår det, at den miljøvenlige oliesug er fremstillet af bøgetræ, der har en høj sugeevne. Det er ret beset savsmuld, der hverken indeholder lim, kemikalier eller lignende stoffer, og derfor forurener det ikke ved brug. 

 

Granulatet kan også bruges til oliesug på veje og i naturen, hvis der eksempelvis er sket et færdselsuheld, som har forårsaget et oliespild, der skal fjernes. 

 

Det simple produkt er udviklet, varmebehandlet og testet til at kunne virke effektivt, så du slipper for at bruge unødvendigt mange penge på materialer til oliesug, der ikke virker optimalt. 

 

Hvis du vil vide mere om det bæredygtige materiale, kan du læse mere på dette link: https://dansktraemel.com/da/industri