Mangler du en personlig træner?

Hvis du kunne tænke dig at komme i bedre form, at udbedre din skade eller smide et par kilo, så få en samtale med Aarhus PT Studie. De tilbyder dig et skræddersyet, personligt træningsforløb, der passer lige præcis til dine behov.

Er det svært at få taget sig sammen til at komme op i træningscentret? Eller kunne du bruge lidt inspiration til øvelser, der passer til dig og din krop? Så klik ind på aarhusptstudie.dk, hvor du blot behøver at udfylde en formular, så vil du blive ringet op og få tilbudt en samtale om dine behov for en personlig træner i Århus.

Hvis du kunne tænke dig at smide nogle kilo, så har Aarhus Personlig Træning Studie både diætister, kostvejledere og vanecoaches til rådighed, som vil hjælpe dig hele vejen frem mod dit mål. Er det derimod en skade, du døjer med, så kan Aarhus PT Studie tilbyde fysioterapeuter, smertespecialister og osteopatstuderende. 

Derudover går Aarhus PT Studie op i at være et behageligt sted for kvinder at træne, og derfor kan du som kvinde få et VIP-medlemskab. En af de kvinder, der har trænet hos Aarhus PT Studie siger således: “Rikke (personlig træner, red) viste sig at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed.”