Mangler du en god tremmesang til dit barn?

Det er tid til at købe en seng til dit barn, når det er vokset ud af vuggen. Køb en god tremmeseng hos Happy Kids, sådan at du trygt kan lægge dit barn til at sove.

En tremmeseng eller en babyseng er en rigtig god idé til børn, sådan at de ikke ruller ud over kanten, når de sover. På den måde kan både dit barn og dig sove trygt om natten. Tremmesenge fås i mange forskellige designs og typer. Happykids.dk har et stort udvalg, så du er sikker på at finde den perfekte seng til dig og dit barns behov.

Tremmesengene er lavet i solidt træ, så de kan holde i mange år. Du kan blandt andet få nogle modeller, hvor lamellerne kan tages af, når der ikke længere er brug for dem. På den måde er sengen bæredygtig, fordi dens levetid bliver længere, så den ikke kan kun kan bruges, mens dit barn er småt. Nogle af sengene fås sågar med muligheden for at lave dem til en lille sofa, når barnet ikke sover i dem. Så behøver du ikke smide sengen ud, når barnet er vokset fra den.

Du kan både få enkle og stilrene tremmesenge i neutrale farver, men hvis du eller dit barn drømmer om en mere farverig seng, så er der også mulighed for det. Så kig forbi Happykids og find en tremmeseng til dit barn.