Lad katafalken flytte dine kister for dig

IMMO har igennem mere end 50 år arbejdet for at afhjælpe samt forebygge immobilitetsproblemer. Ekspertviden indenfor motoriserede hjælpemidler, såsom el scootere har ført til et bredt produktkatalog de seneste år. Produktprogrammet er løbende blevet udvidet til en lang række brancher, som har haft behov for motoriserede mobilitetshjælpemidler.

 

Undgå rygskader, vanskeligheder og tunge løft – flyt kister med katafalken

Igennem den seneste årerække har der været en øget grad af fokus på tunge løft i mange jobfunktioner. IMMO fastslår at der i mange brancher findes jobfunktioner, hvor behovet er stort for at forebygge problemer ved afhjælp af mange tunge løft dagligt. Brancherne er alt fra sundhedssektoren, til byggepladser og lufthavne. Løsningen er viden og opfindsomhed, og dette er IMMO eksperter i mange års ekspertise og know-how.

Et godt eksempel er de mange bedemænd rundt i landet. En kringlet tilgang til flytningen af kisten fra kirke til kapel og videre til rustvognen, gjorde det besværeligt for mange bedemænd. En arbejdsdag med tunge løft og ujævne kirkegårde gjorde det til en udfordring at håndtere de mange kister. Med en stærk viden indenfor det tekniske og omhyggeligt samarbejde, med lokale bedemænd, formåede IMMO at skabe en løsning. Ingen tunge løft eller skub og styring på begge akser gennem en let betjent fjernbetjening. Løsningen var nu skabt igennem den fantastiske katafalk.