Inklusionsinventar der indbyder til læring og leg

Hvorfor ikke indrette klasselokalet i en mere legende og funktionel stil, der opfordrer til motivation og trivsel i gode omgivelser? Det er inventar der fungerer både for børn og voksne som ønsker en praktisk og ergonomisk hverdag, hvor man ikke får ondt i ryggen eller sidder ustabilt.

Undersøg det store sortiment af inventar til klasselokalet, som er blevet forbedret og designet igennem 40 år. Find whiteboards, skabe, garderober, taskeskabe, borde, stole, taburetter og katedre. Overordnet for alle produkterne er, at de er af gode materialer, der er udvalgt af specialister og fagmænd.

Populært blandt skolerne

Møblerne har været på markedet i nogle år efterhånden, og det er ikke til at komme udenom de gode produkter, da de er at finde mange steder i landet. Inventaret er kendt for holdbarheden og den nemme vedligeholdelse, der giver muligheder for at blive brugt i en travl hverdag uden at blive overbelastet eller slidt.

Er i også blevet interesseret i at se nogle af de gode inklusionsmøbler? Det muligt at se nogle af de mange referenceprojekter på skolerne overalt i landet. Oplev hvad der kan opnås med et rum og den rette faglige ekspertise.

Et gennemarbejdet og funktionelt design

I kan få specialdesignet møbler, hvis i har nogle specifikke mål, der ikke stemmer overens med de generelle mål. I kan også få inventar der henvender sig specielt til naturfag, håndværk og design, madkunstskab og billedkunst.