Hvorfor er livestreaming en god forretning?

Kunne du tænke dig at livestreame fra et event, du skal holde? Prosonas ordner det hele for dig!

Livestreaming af begivenheder minder utrolig meget om normalt tv. Men der er alligevel ikke mange, der ser fjernsyn længere. Hvis du skal afholde et event, der kommer ud til flest muligt, som ikke kan være der, så er livestreaming en super god metode.

Hvis du bestiller Prosonas til at gøre det for dig, så kommer de ganske enkelt ud til din event, stiller et antal kameraer op og producerer så en livedækning, som også “sendes” direkte online på internet. Oftest bliver det sendt ud på YouTube og Facebook, som er nogle af de platforme, hvor flest mennesker ser ser live video hver eneste dag.

Prosonas kan altså hyres til at lave livestreaming af et foredrag, af hele konferencer og kongresser, og så kan de også sti for storskærmsproduktion fra events.

Der er mange gode grunde til at streame en event live, men generelt handler det om, at du kan nå flere mennesker. Du øger simpelthen rækkevidden, både fordi flere kan se med online end dem, der kan deltage fysisk. Derudover kan du også engagere flere mennesker. Har du eksempelvis livestreaming til et foredrag, så vil du på denne måde få flere aktive seere, der kan stille spørgsmål via kommentarer osv. Derudover kan folk dele eventen, der kan laves hashtags.

Det er altså nogle af de overordnede grunde til, at det er en god forretning at livestreame til arrangementer.