Hvad koster Bråskovgård Efterskole?

Der er ikke længe til at folkeskolerne og efterskolerne går på sommerferie efter et godt skoleår. Eleverne skifter en klasse op og nye elever begynder på Bråskovgård Efterskole, men hvor meget koster det egentlig at gå på efterskole?

Der er mange elever, der har godt af at komme på efterskole, da det kan give en god personlig udvikling at komme et nyt sted hen. Et efterskoleophold på Bråskovgård Efterskole er derfor et populært valg blandt mange forældre og elever. Et efterskoleophold koster penge for forældrene, men selve prisen er afhængig af forskellige faktorer. For mange familier bliver et efterskoleophold en realitet, da prisen afhænger af husstandens indkomst og særligt udvalgte kan få ekstra støtte.

Alle elever, der ønsker at gå på efterskolen modtager et tilskud fra Staten. Denne elevstøtte er indkomstbestemt i henhold til husstandens indkomst. Det er derfor muligt at udregne prisen for efterskoleopholdet på forhånd. Derudover råder skolen over en pulje af penge, hvorfra der kan ydes individuelt supplerende elevstøtte. Find pris på Efterskole her.

Efterskolens pulje af penge kan man søge om at modtage, og her er der forskellige faktorer, der spiller ind. Denne støtte kan blandt andet gives til Grønlandske elever eller elever, der har anden baggrund end dansk.