Hundrede år gammelt firma i samarbejde med Trend

Lund og Erichsen samarbejder nu med Trend og de engelsk udviklede CTS anlæg, så kunderne kan få endnu mere glæde af firmaets tilbud og løsninger. Nu kan virksomheder få optimeret energiforbruget. Det er lig med store besparelser på forbrugsregningen.

At Lund og Erichsen nu også er blevet et Trend Systemhus betyder, at de kan hjælpe danske virksomheder ud af spild på energiforbruget. Vi kender alle sammen til det faktum, at der er nogle huller i regningen.

Hvad har vi brugt så meget energi på? Tanken om, at der er noget at spare nager vel alle, når forbrugsregningen kommer. Der er garanteret noget at spare! Så hvorfor ikke undersøge det nærmere?

Trends CTS-løsninger hjælper dig til at opnå store besparelser, og der er ingen tvivl om, at denne løsning er optimal for begge parter. Trend Systemhus er nemlig altid opdateret på viden. Det sker gennem diverse kurser, som alle Trends teknikere skal igennem.

En god oplevelse er hele essensen i mødet med kunderne, når Lund og Erichsen rykker ud som firma. Det er også grunden til, at de har valgt at anvende Trends Kvalitetssikringsmanual, som sikrer, at retningslinjerne er i orden gennem installation, funktionsafprøvning og slutafleveringen. Manualen sikrer, at de forskellige faser forløber, som de skal, så du som kunde kan stå glad og tilfreds med en ny løsning, der hjælper dit firma til bedre og billigere energiløsninger.

Med en Trend CTS-løsning skal du ikke låse dig fast på én leverandør til al energi. Mange af leverandørerne er i samarbejde med Trend hvilket betyder, at du som forbruger får reelle valgmuligheder, når du skal tage stilling til forbrug og energi.

Lund og Erichsen har mere end hundrede års erfaring i bagagen, hvilket betyder, at der er styr over det, når du bestiller CTS anlægget gennem dem. De sørger for, at du får den bedste kundeoplevelse. Men vigtigst af alt får du optimeret din energi, så du og dit firma kan opnå store besparelser.

Trend cts er en løsning, der dur!