Hold varmen i garn fra DROPS

Er du ved at forberede dig til vinteren med varme trøjer, jakker, huer og vanter, og vil du selv strikke det? Hos Strikkes kan du finde DROPS Nepal, som er aldeles luksusgarn, du vil få glæde af i mange år frem.

35 procent Alpaka og 65 procent uld

De fleste af os kender til følelsen af at have lyst til at gemme sig under dynen på de helt kolde og grå dage om vinteren. Er det ikke muligt, er der ikke noget bedre end at klæde sig på i varmt tøj, og særligt når det er hjemmestrikket. Trænger du selv til nyt at varme dig på i vinterkulden, er det bare med at komme i gang og finde opskrifter, garn og de rigtige strikkepinde til det kommende strikkeprojekt. En god garntype er DROPS Nepal, som uden tvivl vil holde dig varm på de kolde dage. Garntypen er tykt luksusgarn, som er spundet i 35 procent Alpaka og 65 procent uld, så det er dejligt og behageligt at have på i kulden.

Lækre materialer og naturlige egenskaber

Når det kommer til hjemmestrik, er det ofte sweatre, huer, strømper og vanter, der er i høj kurs, og når det er strikket i Nepal-garntypen, kan du holde varmen i lækre materialer. Tre tråde, der er spundet sammen, givet et rustikt og flot maskebillede, som passer til den kolde årstid. Der er desuden tale om ubehandlede fibre, så de er udelukkende blevet vasket, og har ikke været under nogen former for kemisk behandling, hvilket betyder, at garnets naturlige egenskaber i den grad kommer frem. Kig forbi Strikkes’ webshop, find dit nye DROPS Nepal-garn og forbered dig til de kolde måneder.