Har du smadret din iPhone 6?

Står du med en smadret skærm, en indgang til høretelefonerne, der ikke fungerer, eller en højtaler, der ikke duer? Teledoktoreren hjælper dig hurtigt og billigt af med problemet!

Du har sikkert prøvet det. En tur i byen eller et par glatte hænder, der ikke har ordentligt fat på telefonen, og pludselig ligger den på jorden med forsiden nedad. Det udløser som regel en smadret skærm, og du skal til at bruge det halve af mobilens værdi på at reparere den igen. Det er en af de store ulemper ved de store smartphones med hele facader af glas, for der skal ikke et særlig stort slag til, at skærmen bliver knust.

Men der er heldigvis hjælpe at hente. For det behøver sket ikke at være så dyrt at få lavet sin smartphone. Faktisk kan du få lavet en iPhone 6 reparation hos Teledoktoren i Aarhus og Randers få lavet alle typer reparationer for under 450 kroner. Det er uanset om der er problemer med højtalerne, tænd/sluk knappen, batteriet eller noget helt andet.

Her behøver du ikke engang bestille tid, du kan bare kigge ind forbi en af butikkerne, og så vil teknikerne stå klar til at udføre reparationerne. Du kan samtidigt få telefonen med hjem igen samme dag, og så kan du tage 2 års garanti på reparationen med i købet. På den måde er du sikker på, at du ikke har betalt pengene forgæves.