Få speciallavet det optimale udendørs skilt, du har brug for

For at folk kan finde vej og for at din butik, din skole eller andet er synlig, så er det vigtigt, at skiltningen er god.

Modulex har i flere årtier produceret et stort udvalg af udendørs skilte i meget høj kvalitet. De er repræsenteret i 45 lande og leverer både skilte og wayfinding-løsninger til nogle af verdens største virksomheder.

Skiltesystemet fra Modulex er designet sådan, at de kan tilpasses alle slags behov, og så har alle skiltene høj slidstyrke, sådan at de kan holde til al slags vind og vejr. Derudover har de også alle sammen et tidløst design, sådan at du ikke hele tiden behøver at skifte skiltene og så har de også en helt unik malekvalitet.

God skiltning kan man let genkende, fordi den er nem at forstå, sender et klart budskab, informerer og kommunikerer og så skal god skiltning være inkluderende og imødekomme brugernes behov.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så kan du kontakte Modulex, og så er de der for at hjælpe dig. De vil også gerne fortælle dig mere om deres arbejde og rådgive dig, hvad enten det handler om skiltning, wayfinding eller kommunikativ grafik.

Lyder det interessant, så tag et kig forbi siden og se eksempler på udendørs skilte fra Modulex.