Få en miljøvenlig tavle til institutionen eller arbejdspladsen

Der findes mange smarte tavler efterhånden, men den type tavle, der i sidste ender holder bedst, er den helt klassiske kridttavle. Få en bæredygtig tavle med livslang garanti hos Tavle & Akustikspecialisten.

Det sted, de fleste nok associerer med kridttavlen, er nok folkeskolen. Her har de fleste haft et møde med kridttavlen, og selvom der siden er opfundet diverse smart- og whiteboards, så er der på de fleste skoler stadig almindelige kridttavle som supplement, da de altid er der, hvis teknikken svigter, og da de fungerer perfekt til beskeder, skemaer eller lignende, der skal stå på tavlen i længere tid.

Kridttavler er samtidigt meget praktiske, da de blandt andet er nemme at rengøre og så ser de flotte ud. I modsætning til andre typer skrivetavler, skriver du med kridt, der er et naturligt materiale. Hos Tavlespecialisten finder du miljøvenlige kridttavler i flere størrelser og farver, så du kan tilpasse din tavle til dit rum. Tavlerne har alle en skjult montering, hvilket betyder, at der ingen synlige skruer og beslag er. Tavlerne leveres med en hylde til opbevaring af kridt, hvilket gør opbevaringen nemmere. Har du brug for at kunne variere dine tavler, så kommer tavlerne også med en overkant med glidespor, sådan at du kan skubbe den rundt på en glideskinne efter behov.

Kridttavlerne er 100 procent miljøvenlige og er fremstillet af producenten VANERUM. Derudover har alle kridttavlerne en stålkeramisk skriveoverflade, som er magnetisk, og det betyder, at den også kan fungere som opslagstavle, hvilket er utrolig smart, uanset om tavlen befinder sig på en arbejdsplads eller i en instutioner. Alle steder findes der lister eller bekendtgørelser af den ene eller anden art. Holdbarheden på tavlerne er så imponerende, at Tavlespecialisten tilbyder livslang garanti.