Et segboard, der er lidt udover det sædvanlige

Du har helt sikkert set de seje segboards i gadebilledet. De er svære at komme udenom, da de efterhånden er blevet et anerkendt transportmiddel, og nu kan du også få fat i et hos Funboards.dk, der har mange forskellige boards med fede funktioner.

Kunne du godt tænke dig at få misundelige blikke fra cyklister, når du stryger henover cykelstierne og få transport til at blive en leg? Funboards.dk har mange fede segboards, så du helt sikkert kan finde præcis de board, du ønsker. Hvis du er ude efter et segboard, der er lidt udover det sædvanlige, så kan du blandt andet finde det seje Hummer segboard, der er designet med store og skridsikre dæk, der ikke blot afviger i design men også kan køre på flere områder og underlag. Du kan også få segboards med indbyggede bluetooth-højtalere, så du også har mulighed for høre musik, mens du kører.

Du kan finde de mange fede modeller på https://funboards.dk/collections/segboard-modeller. Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, når du bestiller inden klokken 13, og så er der altid 90 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Derudover er der gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner. Alle segboards på Funboards.dk er desuden testkørt op til flere gange, så du sikrer dig både den bedste kvalitet og de fedeste segboards, når du bestiller i webshoppen på Funboard.dk.