Er du sikret i mod økonomisk nedgang?

Hvis du er en af dem, der har valgt at sidde en smule hårdt i det, kan du måske til tider også være lidt nervøs for, hvad fremtiden bringer. Hvad fremtiden bringer, er ikke til at sige, men hvad der bare helst ikke må ske i en situation, hvor man sidder hårdt i det og er meget afhængig af en bestemt indtægt, må der helst ikke ske ændringer. En ændring, der kan have stor indflydelse på ens situation er, at man mister sit job. Vil det ikke være en idé at forsikre sig imod at miste sit job? – Det kan man ikke….. men… man kan sikre sig, at ens familie ikke lider økonomisk nedgang. Det kan man gøre ved at tegne en lønsikring hos Dahlberg Agentur, der er et forsikringsselskab. Kort fortalt kan du tegne forsikringen, hvis du er imellem 18-56 år, og har folkeregisteradresse i Danmark. Flere regler er gældende, men dem kan man læse mere om på deres hjemmeside. Forsikringen træder i kraft den dag, Dahlberg Agentur modtager din tilmelding.

Den første måned er en selvrisikoperiode, som du selv skal dække. Du kan læse mere om lønsikringen her: http://www.dahlbergagentur.dk/produkter/loensikring/.  På hjemmesiden kan du læse meget mere om deres andre forsikringer, herunder: advokatsnsvarsforsikring, kautionsforsikring, kunstforsikring, aflysningsforsikring og hole-in-one forsikring.

De har hovedsæde i København, men de er hele tiden til at få fat på, via deres hjemmeside eller telefon nummer. De svarer med glæde på spørgsmål og forklarer gerne mere om de forskellige forsikringer. Men sikkert er altså, at du aldrig kan være 100 % sikker i din jobsituation, og derfor bør du overveje at tegne en lønsikring, for ikke at gå ned i din levestandard.